IR paneli v pisarnah in poslovnih prostorih

By in
IR paneli v pisarnah in poslovnih prostorih

Če razmišljate o zamenjavi konvencionalnega ogrevanja z bolj ekološko in varčno rešitvijo, so IR paneli zagotovo dobra izbira. Ogrevanje z IR paneli bo znišalo ceno mesečnih ogrevalnih stroškov v kurilni sezoni, izboljšalo vaše počutje, ter bo blagodejno vplivalo na vaše zdravje. IR paneli pa niso namenjeni le stanovanjskim objektom, temveč so dober način, da poskrbite za zadovoljstvo vseh zaposlenih v pisarni oz. poslovnih prostorih. Poglejmo zakaj.

Ugodite vsem zaposlenim …

Tako kot pri vsaki stvari, je tudi z ogrevanjem prostora težko zadovoljiti vse želje oseb, ki se v prostoru nahajajo. V podjetju, kjer je v enem prostoru osem ur na dan več oseb, pa je to še toliko težje. Če nekdo sedi pri radiatorju, se bo konstantno pritoževal da mu je prevroče, nekoga pa bo vedno zeblo. Ogrevanje s klimatskimi napravami, kaloriferji in radiatorji izsušuje zrak, povzroča dvigovanje prahu, je cenovno veliko dražje, predvsem pa – nikoli ne ugodi vsem željam zaposlenih! Ogrevanje z ir paneli pa ponuja številne prednosti:

  • nižja cena ogrevanja z ir paneli
  • maksimalni izkoristek energije
  • infrardeče ogrevanje preprečuje nastanek plesni
  • ir paneli ne segrevajo zraka, temveč predmete v prostoru, zato ne prihaja do dvigovanja prahu
  • enostavno čiščenje in vzdrževanje
  • enostavno upravljanje nastavitev delovanja
  • okolju prijazno ogrevanje z IR paneli

Izgled IR panela je lahko lep dekorativni kos opreme, ali pa se zlije z okolico

Ir paneli so modernega videza, v številnih dizajnih, ki jih lahko v prostor postavite namesto slike ali pa ogledala. V kolikor pa si ne želite, da bi ir paneli izstopali, ali pa vam zasedli preveč dragocenega prostora v pisarni, pa je montaža ir panela enostavna, saj se paneli lahko montirajo na strop, ali pa ob steno saj so zelo tanki in lahki.

Naj IR paneli poskrbijo za boljše zdravje vaših zaposlenih

Ogrevanje z ir paneli bo poskrbelo, ne le da se bodo zaposleni v prostoru počutili kot da jih grejejo sončni žarki, temveč bodo blagodejno vplivali na zdravje, saj globinsko segrevajo podkožno tkivo, kar pripomore k boljšemu imunskemu sistemu in zmanjševanju stresa.  Pisarniško delo je večinoma sedeče, kar lahko s časom povzorči veliko zdravstvenih težav. Infrardeče ogrevanje pa zaradi svojega delovanja poskrbi za boljšo prekrvavitev, ki je pri delu v sedečem položaju še posebno pomembna.

 

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja