IR panel Towel

IR Panel Towel

TOWEL IR paneli je dizajnirano držalo za sušenje brisač.  Predstavljajo rešitev za kopalnice. Lahko so različnih motivov.

IR GRELNI TOWEL napeli so možni v različnih vizualnih motivih katere najdete TUKAJ. Za izračun moči in cene IR panelov je potreben ogled prostorov.

Prednosti

  • Življenjska doba
  • Strošek ogrevanja
  • Hitrost ogrevanja
  • Udobje
  • Nemška proizvodnja
  • 5 let garancije

Tehnični podatki in cena IR panelov

Šifra
Moč (W)
Oznaka
Napetost (V)
Montaža
Dimenzija (mm)
Teža (kg)
Garancija
IRBH-750-CL
750
IR sušilec brisače Classic
230
strop / zid
1600x600
7,2
5 let
IRBH-750-GB
750
IR sušilec Glass (Slika)
230
strop / zid
1600x600
7,2
5 let
RBH-750-SH
750
IR sušilec Mirror
230
strop / zid
1600x600
7,2
5 let

IR Paneli

Classic

IR paneli CLASSIC  so bele barve, brez okvirja, so tanki in neopazni. Zaradi  kvalitetnih in trpežnih materialov ponujamo 12 letno garancijo (Slovenski produkt). Primerni so za dom ali pisarno, ter vsak objekt z višino stropa do 3,6 m.

Glass

Steklen IR panel ima zrcalno površino. Je iz kaljenega stekla. Na voljo so v beli ali črni izvedbi. Omogoča tudi različne slikovne motive. Zaradi zaključne površine se največ prakticira v hodnikih in kopalnicah.

Decor

Dekorativen IR panel, kjer imate možnost uporabiti svoj umetniški motiv tako da se primerno umesti v vaše prostore. Za vse, ki želite nekaj posebnega za svoj dom, je slika, ki vas greje, odlična izbira.  Bodite izvirni in se prepusti vaši domišljiji.

Kaj pravijo naši kupci?

Zadovoljna stranka Marko Bauman

“Panele uporabljamo že tretje leto. Montaža je bila izvedena hitro in brez vidnih sledi. Delovanje je tiho, diskretno, v vsaki sobi po svoje reguliramo temperaturo. V teh zimskih dneh je račun za elektriko višji za 60-80 EUR na mesec s tem, da imamo dan in noč vklopljene panele pri povprečni temperaturi 22 stopinj. Za ogrevanje bivalnih prostorov zagotovo priporočam Klimit IR panele.”

Marko Bauman • Ptuj

dom-lizike-jancar

“S podjetjem Klimit vsa leta odlično sodelujemo, saj so njihove storitve strokovne, odziv ažuren in takojšen. Njihovi strokovnjaki zmeraj prisluhnejo našim potrebam in željam ter nam objektivno in korektno svetujejo.“

Dom Lizike Jančar

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Osebno sem zadovoljen, da se ogrevam na grelne panele podjetja Klimit. Toplota je prijetna, nobenega vzdrževanja, stroški sprejemljivi. Poraba je za cca. 30% nižja kot pri plinu. Tako da priporočam podjetje Klimit d.o.o. in njihove kvalitetne in cenovno ugodne IR panele.”

Klemen Praprotnik • Celje

Naročite ogled

Zahtevajte povpraševanje