IR panel Decor Glass

IR Panel Decor glass

IDecor Glass IR panel je dekorativen steklen panel črne ali bele barve.  Sam produkt je ustrezno certificiran in z njim lahko dosežemo maksimalen učinek IR ogrevanja.

Primeren je za  ogrevanje bivalnih prostorov, materijali so kakovostni in trpežni zato zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. V belo obarvanih prostorih je manj viden in se lepo zlije s prostorom.  Uporabimo ga lahko kot samostojne inštalacije za dogrevanje na že obstoječih sistemih.

IR paneli Decor Glass so  primerni za vse vrste prostorov.  Predvsem ga krasi estetika.

Prednosti

  • Življenjska doba
  • Strošek ogrevanja
  • Hitrost ogrevanja
  • Udobje
  • Nemška proizvodnja
  • 5 let garancije
Stekleni dekorativen IR panel
IR grelni paneli Decor Glass namenjen najvišjim estetskim standardom

Tehnični podatki (možno v črni ali beli barvi)

Šifra
Moč (W)
Opis
Napetost (V)
Montaža
Dimenzija (mm)
Teža (kg)
Garancija
GH-350
350
Steklen dekorativen
230
strop / zid
900x300
5
5 let
GH-540
540
Steklen dekorativen
230
strop / zid
800x600x30
10,5
5 let
GH-750
750
Steklen dekorativen
230
strop / zid
900x700x30
10,5
5 let
GH-900
900
Steklen dekorativen
230
strop / zid
900x700x30
13,4
5 let
AP-RA-GH
0
Okvir (za doplačilo)
/
strop / zid
/
/
5 let

Ostali IR Paneli

Classic

IR paneli CLASSIC  so bele barve, brez okvirja, so tanki in neopazni. Zaradi  kvalitetnih in trpežnih materialov ponujamo 5 letno garancijo (nemški produkt). Primerni so za dom ali pisarno, ter vsak objekt z višino stropa do 3,6 m.

Glass

Tale IR panel je ali v obliki ogledala in ima zrcalne površine, Panel je lahko tudi v obliki steklene barvne površine. Trenutno imamo na voljo črno, belo, modro in rdečo barvo. Zaradi površine se največ prakticira montaža na steno.

Decor

Dekorativen IR panel, kjer imate možnost uporabiti svoj umetniški motiv tako da se primerno umesti v vaše prostore. Za vse, ki želite nekaj posebnega za svoj dom, je slika, ki vas greje, odlična izbira.  Bodite izvirni in se prepusti vaši domišljiji.

Kaj pravijo naši kupci?

Zadovoljna stranka Marko Bauman

“Panele uporabljamo že tretje leto. Montaža je bila izvedena hitro in brez vidnih sledi. Delovanje je tiho, diskretno, v vsaki sobi po svoje reguliramo temperaturo. V teh zimskih dneh je račun za elektriko višji za 60-80 EUR na mesec s tem, da imamo dan in noč vklopljene panele pri povprečni temperaturi 22 stopinj. Za ogrevanje bivalnih prostorov zagotovo priporočam Klimit IR panele.”

Marko Bauman • Ptuj

dom-lizike-jancar

“S podjetjem Klimit vsa leta odlično sodelujemo, saj so njihove storitve strokovne, odziv ažuren in takojšen. Njihovi strokovnjaki zmeraj prisluhnejo našim potrebam in željam ter nam objektivno in korektno svetujejo.“

Dom Lizike Jančar

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Osebno sem zadovoljen, da se ogrevam na grelne panele podjetja Klimit. Toplota je prijetna, nobenega vzdrževanja, stroški sprejemljivi. Poraba je za cca. 30% nižja kot pri plinu. Tako da priporočam podjetje Klimit d.o.o. in njihove kvalitetne in cenovno ugodne IR panele.”

Klemen Praprotnik • Celje

Naročite ogled

Zahtevajte povpraševanje