IR panel Glass

IR Panel Glass

SUNLIFE GLASS IR panel je izdelan iz kaljenega stekla, je obstojnejši in spada v višji cenovni razred. Prednost tega IR panela je učinkovitejše emitiranje toplote oz. večji prenos toplote. IR paneli SUNLIFE GLASS dajejo prostoru atraktiven izgled.

Za IR ogledalo je možno postaviti ambientne LED luči, ki v prostor pričarajo prijetno vzdušje. Prednost je enostavno in dostopno čiščenje površine stekla. 

IR panele SUNLIFE GLASS lahko postavite v stanovanja, hiše, apartmaje, bivalne vikende ter v poslovne prostore. Pogosto se uporabljajo v kopalnicah, saj jih je enostavno uskladit z barvo kopalniških ploščic.

Prednosti

  • Življenjska doba
  • Strošek ogrevanja
  • Hitrost ogrevanja
  • Udobje
  • Atraktiven videz
  • 5 let garancije
Slika IR panela Glass v različnih barvah

Tehnični podatki in cene IR panelov

Šifra
Moč (W)
Jakost (A)
Napetost (V)
Montaža
Dimenzija (mm)
Teža (kg)
Garancija
Cena
SPRG 300
300
1,3
230
zid
700x500x12
14
5 let
298 €
SPGR 500
500
2,2
230
zid
900x600x12
22,8
5 let
408 €
SPGR 700
700
3
230
zid
1100x600x12
26,9
5 let
448 €
SPGR 900
900
3,9
230
zid
1200x800x12
37.3
5 let
568 €

IR Paneli

Slika IR panela One v beli barvi

One

IR paneli SUNLIFE ONE  so bele barve, brez okvirja, so tanki in neopazni. Zaradi  kvalitetnih in trpežnih materialov ponujamo 12 letno garancijo (Slovenski produkt). Primerni so za dom ali pisarno, ter vsak objekt z višino stropa do 3,6 m.

Slika IR panela Glass v zeleni barvi

Glass

Tale IR panel je ali v obliki ogledala in ima zrcalne površine, Panel je lahko tudi v obliki steklene barvne površine. Trenutno imamo na voljo črno, belo, modro in rdečo barvo. Zaradi površine se največ prakticira montaža na steno.

Slika IR panela Art z različnimi motivi

Art

Dekorativen IR panel, kjer imate možnost uporabiti svoj umetniški motiv tako da se primerno umesti v vaše prostore. Za vse, ki želite nekaj posebnega za svoj dom, je slika, ki vas greje, odlična izbira.  Bodite izvirni in se prepusti vaši domišljiji.

Kaj pravijo naši kupci?

Zadovoljna stranka Marko Bauman

“Panele uporabljamo že tretje leto. Montaža je bila izvedena hitro in brez vidnih sledi. Delovanje je tiho, diskretno, v vsaki sobi po svoje reguliramo temperaturo. V teh zimskih dneh je račun za elektriko višji za 60-80 EUR na mesec s tem, da imamo dan in noč vklopljene panele pri povprečni temperaturi 22 stopinj. Za ogrevanje bivalnih prostorov zagotovo priporočam Klimit IR panele.”

Marko Bauman • Ptuj

Zadovoljna stranka Miran Stanovnik

“Kot večina laikov, sem tudi sam IR ogrevanje s pomočjo IR panelov slučajno spoznal na sejmu v Ljubljani. Izgled panela je nemoteč in ne obremenjuje našega delovnega ali življenjskega okolja, kar je bilo zame zelo pomembno, saj živimo v majhnem stanovanju. Toplota je res prijetna, predmeti v prostoru so prijetno topli, zadeva deluje brezšumno, kar pa je seveda tudi zelo pomembno, na koncu ogrevalne sezone vidimo, da je račun za porabljeno energijo nižji. Jupppi!”

Miran Stanovnik • Ljubljana

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Osebno sem zadovoljen, da se ogrevam na grelne panele podjetja Klimit. Toplota je prijetna, nobenega vzdrževanja, stroški sprejemljivi. Poraba je za cca. 30% nižja kot pri plinu. Tako da priporočam podjetje Klimit d.o.o. in njihove kvalitetne in cenovno ugodne IR panele.”

Klemen Praprotnik • Celje

Naročite ogled

Zahtevajte povpraševanje