IR grelni paneli – ogrevalni sistem, ki navduši z izgledom

By in
IR grelni paneli – ogrevalni sistem, ki navduši z izgledom

Mnoge ogrevalne sisteme sestavljajo številne grde cevi, napeljane po stanovanju, radiatorji, ki nam po nepotrebnem zavzemajo prostor, na njih se nabira prah, izgled pa ni ravno najbolj estetski. IR grelni paneli pa so povsem nekaj drugega, saj si jih lahko izberete v takšnem dizajnu, da se bodo v vaš dom zlili kot moderen dodatek lepega videza. Prednost takšnih panelov pa je tudi v enostavnem čiščenju, saj jih lahko enostavno obrišete s primerno krpo. Zakaj torej ogrevalni sistem ne bi izgledal kot lepo ogledalo, ali pa umetniška slika? Preberite si nekaj nasvetov na to temo.

Neopazen in minimalističen

Za tiste prostore, kjer si ne želite, da bi vaš ogrevalni sistem preveč izstopal je dobra izbra zagotovo enostaven grelni panel bele barve, ki se neopazno zlije z belimi stenami in poskrbi, da bo v vašem prostoru prijetna temperatura, ne da bi ga kdorkoli sploh opazil.

Namesto okvirja za slike

Za vse tiste, ki bi radi da vaš ogrevalni sistem dobi povsem drugačno podobo in zaživi v obliki najljubše slike, je odlična izbira IR grelni panel v obliki slike.  Po naročilu se lahko izdela panel, ki bo namesto klasične ploskve vseboval sliko, ki si jo boste izbrali. Tako bo ogrevanje dobilo tudi novo, dekorativno vlogo v vašem prostoru, vaši gostje pa sploh ne bodo opazili, da jih te čudovite slike na stenah pravzaprav grejejo!

Ogledalo, ki ogreva!

Tako je, namesto ogledala si lahko v spalnici, kopalnici ali pa na hodniku namestite IR grelni panel v obliki ogledala. Na ta način boste pridobili veliko prostora, saj boste združili tako dekorativno kot uporabno! V kolikor ga boste uporabljali kot kozmetično ogledalo se panel lahko kombinira tudi z elegantnimi LED lučmi, ki bodo poskrbela za dobro funkcionalnost in čudovit izgled.

IR paneli iz kaljenega stekla

Če ste se spraševalji kakšne IR panele vse poznamo, je tudi ta nekaj posebnega.  IR grelni paneli iz kaljenega stekla, ki so posebno atraktivni tudi v kombinaciji z led lučmi, ki poskrbijo za posebno vzdušje v prostoru. Če se v prostoru prepletajo določene barve in si želite, da bi grelni panel v barvi dopolnil in dodal poseben učinek elegance in modernega dekorja, je to odlična izbira.

Dodatek dekoracije vašemu domu

Z različnimi možnosti tako lahko poskrbite, da se bo IR grelni panel v vaš dom zlil ali pa izstopal točno tako kot vi želite. V obliki prečudovite družinske slike ali pa kot elegantna rešitev iz kaljenega stekla bo poskrbel, da ga vaši gostje ne bodo opazili, če tega ne boste želeli, ali pa ga bodo občudovali kot enega izmed prečudovitih dodatkov k vašemu domu, ki poskrbijo za dobro počutje in lep izgled!

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja