IR panel Infrasun ONE

IR Panel Infrasun One

INFRASUN ONE IR panel je cenocno ugodna različica IR panela družine ONE.  Materiali tega IR panela so trpežni in kakovostni. Sam produkt je ustrezno certificiran in z njim lahko dosežemo maksimalen učinek IR ogrevanja.

Primeren je za  ogrevanje bivalnih prostorov, materijali so kakovostni in trpežni zato zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. V belo obarvanih prostorih je manj viden in se lepo zlije s prostorom. Najpogosteje se montira na strop, kjer je neopazen in učinkovito ter enakomerno prenaša toploto po vseh površinah prostora. Uporabimo ga lahko kot samostojne inštalacije za dogrevanje na že obstoječih sistemih.

IR paneli SUNLIFE ONE so bolj primerni za bivalna okolja in manj za industrijska okolja. Montiramo jih v stanovanja, hiše, apartmaje, bivalne vikende in pisarne. S tem IR grelnim panelom lahko izdelate domačo savno.

Prednosti

  • Življenjska doba
  • Strošek ogrevanja
  • Hitrost ogrevanja
  • Udobje
  • Atraktiven videz
  • 8 let garancije
Infrasun one
IR grelni paneli INFRA SUN ONE imajo 8-letno garancijo, kar je najdaljša garancija v Evropi.

Tehnični podatki in cena IR panelov

Šifra
Moč (W)
Jakost (A)
Napetost (V)
Montaža
Dimenzija (mm)
Teža (kg)
Garancija
Cena
SOF300
300
1,3
230
strop / zid
595x595x30
5
8 let
154 €
SOF600
600
1,7
230
strop / zid
1192x592x30
10,5
8 let
254 €
SOF700
700
3,0
230
strop / zid
1192x592x30
10,5
8 let
274 €
SOF850
850
3
230
strop / zid
1192x792x30
13,4
8 let
334 €
SOF1000
1000
4,3
230
strop / zid
1192x850x20
15,6
8 let
364 €

IR Paneli

Slika IR panela One v beli barvi

One

IR paneli SUNLIFE ONE  so bele barve, brez okvirja, so tanki in neopazni. Zaradi  kvalitetnih in trpežnih materialov ponujamo 12 letno garancijo (Slovenski produkt). Primerni so za dom ali pisarno, ter vsak objekt z višino stropa do 3,6 m.

Slika IR panela Glass v zeleni barvi

Glass

Tale IR panel je ali v obliki ogledala in ima zrcalne površine, Panel je lahko tudi v obliki steklene barvne površine. Trenutno imamo na voljo črno, belo, modro in rdečo barvo. Zaradi površine se največ prakticira montaža na steno.

Slika IR panela Art z različnimi motivi

Art

Dekorativen IR panel, kjer imate možnost uporabiti svoj umetniški motiv tako da se primerno umesti v vaše prostore. Za vse, ki želite nekaj posebnega za svoj dom, je slika, ki vas greje, odlična izbira.  Bodite izvirni in se prepusti vaši domišljiji.

Kaj pravijo naši kupci?

Zadovoljna stranka Marko Bauman

“Panele uporabljamo že tretje leto. Montaža je bila izvedena hitro in brez vidnih sledi. Delovanje je tiho, diskretno, v vsaki sobi po svoje reguliramo temperaturo. V teh zimskih dneh je račun za elektriko višji za 60-80 EUR na mesec s tem, da imamo dan in noč vklopljene panele pri povprečni temperaturi 22 stopinj. Za ogrevanje bivalnih prostorov zagotovo priporočam Klimit IR panele.”

Marko Bauman • Ptuj

Zadovoljna stranka Miran Stanovnik

“Kot večina laikov, sem tudi sam IR ogrevanje s pomočjo IR panelov slučajno spoznal na sejmu v Ljubljani. Izgled panela je nemoteč in ne obremenjuje našega delovnega ali življenjskega okolja, kar je bilo zame zelo pomembno, saj živimo v majhnem stanovanju. Toplota je res prijetna, predmeti v prostoru so prijetno topli, zadeva deluje brezšumno, kar pa je seveda tudi zelo pomembno, na koncu ogrevalne sezone vidimo, da je račun za porabljeno energijo nižji. Jupppi!”

Miran Stanovnik • Ljubljana

Zadovoljna stranka Klemen Praprotnik

“Osebno sem zadovoljen, da se ogrevam na grelne panele podjetja Klimit. Toplota je prijetna, nobenega vzdrževanja, stroški sprejemljivi. Poraba je za cca. 30% nižja kot pri plinu. Tako da priporočam podjetje Klimit d.o.o. in njihove kvalitetne in cenovno ugodne IR panele.”

Klemen Praprotnik • Celje

Naročite ogled

Zahtevajte povpraševanje